InfoUdruge

“Noć za sunce u Trakošćanu” Humanitarna akcija za pomoć udruzi Ivanečko sunce – 26. siječnja

Trakošćan – Rotary klub Trakošćan i ove će godine manifestaciji “Noć muzeja”, koja će se u dvorcu Trakošćan održati 26. siječnja, dodati humanitarnu notu.

Naime, organizirat će humanitarnu akciju “Noć za Sunce” tijekom koje će prikupljati sredstva za pomoć u opremanju prostora za rad udruge Ivanečko sunce.

Riječ je o udruzi koja brine za osobe s intelektualnim teškoćama s područja bivše općine Ivanec, prostora na kojem djeluje i Rotary klub Trakošćan.

U okviru humanitarne akcije članovi Rotary kluba Trakošćan od 18 će sati, u atriju dvorca Trakošćan, prikupljati donacije posjetitelja dvorca koje će za tu prigodu počastiti krafnama, kuhanim vinom i čajem.

Oni koji žele pomoći udruzi Ivanečko sunce u opremanju potrebnog prostora za rad mogu to učiniti i uplatom donacija na humanitarni račun otvoren za ovu akciju.

Prošlogodišnja akcija bila je usmjerena prikupljanju sredstava za pomoć u prehrani učenika slabijeg imovinskog stanja Srednje škole Ivanec.

Građani i tvrtke donirali su sredstva kojima je osigurana prehrana za navedene učenike tijekom prošle i ove školske godine.

Povezani Članci

Close