SportVijesti

NOGOMET 15. godišnjaci Ivančice odigrali neriješeno s Varaždinom – u ostala dva susreta bolji Varaždinci (mlađi uzrasti)

Prvenstvo se nastavlja u proljeće 2019. godine

Ivanec – U posljednjem, 11. kolu jesenskog dijela prvenstva 1. nogometne lige Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Ivancu su igrali mlađi uzrasti Varaždina i Ivančice u kojima su dva puta slavili gosti, a jedan je susret okončan podjelom bod(ova).

Ivančica – Varaždin (U-15)

U susretu U11 dobnog uzrasta bilo je 3:0 za Varaždin, kod 13. godišnjaka 4:0, također za Varaždin, a među 15. godišnjacima bilo je 3:3, što je veliki uspjeh za mlade ivanečke igrače, s obzirom na to da su igrali protiv ponajboljeg tima u svim ligama.

Kod 11. godišnjaka vodi Varaždin s maksimalna 33 boda, Ivančica ih je osvojila 9 i na 10. je mjestu, dok u konkurenciji 13. godišnjaka vodi Međimurje s 31, Varaždin je drugi sa 27 bodova, a Ivančica ih ima 4 i na 10. je mjestu.

U natjecanju 15. godišnjaka vodi Koprivnica sa 25 bodova, a Ivančica je sa 12 bodova na 6. mjestu, ali i sa susretom manje kojeg će odigrati u subotu u Čakovcu s ekipom Međimurje – Čakovec.

Prvenstvo se nastavlja u proljeće 2019. godine.

Ivančica – Varaždin (U-15)

Foto: NK Ivančica

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close