SportVijesti

Nogomet: Dvije momčadi Rudara 47, te po jedna Ivančice i Lepoglave prošle u drugi krug turnira u Vidovcu

Vidovec – Proteklog su vikenda igrani susreti po skupinama pionirskog, juniorskog, seniorskog i veteranskog turnira u malom nogometu za registrirane klubove varaždinske regije koji se igra u Vidovcu, a organizira ga NK Nedeljanec.

Pobjednik skupine A uzrasta pionira je Ivančica s tri pobjede, maksimalnih devet osvojenih bodova i gol razlikom 17:3, drugo mjesto osvojila je Sloboda Škola Nogometa sa 6, dok je treće i četvrto mjesto pripalo Varteksu 2 i Nedeljancu sa po jednim osvojenim bodom.

Kod pionirskog uzrasta, branitelj naslova pobjednika turnira, ladanjski Rudar 47, suvereno se ‘prošetao’ grupom C, te uz tri pobjede i gol razlikom 25:2 ostvario plasman u naredni krug, drugo mjesto osvojila je Dubravka Zagorac, treće Plitvica Gojanec, a četvrto Budućnost.

Iznimno zanimljivo bilo je u grupi A juniora, gdje su sve četiri momčadi osvojile po 4 boda, odnosno ostvarile po jednu pobjedu i neodlučen rezultat te doživjele po jedan poraz.

Zahvaljujući najboljem omjeru postignutih i primljenih zgoditaka, prvo mjesto osvojila je Sloboda Škola Nogometa, drugo mjesto pripalo je Lepoglavi, treće Mladosti Varaždinske Toplice, a četvrto Slobodi Tužno.

U D grupi juniora, tri pobjede je ostvarila Bednja 1 i time osvojila prvo mjesto,  Varteks 2 je osvojio drugo, Beretinec 3, a Ljubešćica 4. mjesto.

Pobjednik seniorske grupe C je momčad Omladinca, koja je u tri utakmice osvojila 7 bodova, drugo mjesto pripalo je Beretincu sa 4, treće Trnju sa 3, a četvrto Budućnosti 2 s jednim osvojenim bodom.

U grupi D seniora, prvo mjesto je nakon svih odigranih utakmica osvojilo je Čevo sa 7 bodova, drugo mjesto pripalo je Obreši sa 5, treće Jalžabetu sa 4 osvojena boda, a četvrta Slobodi Tužno 2, koja je natjecanje okončala bez bodova.

U veteranskoj grupi B, prvo mjesto u skupini sa tri pobjede osvojio je branitelj naslova, Rudar 47, sa sve tri pobjede i 9 osvojenih bodova, drugo mjesto osvojila je Budućnost sa 6, dok su Sloboda Tužno i Nedeljanec osvojili po jedan bod.

Turnir se nastavlja narednog vikenda.

Foto: Organizator

Povezani Članci

Close