SportVijesti

NOGOMET Dvije pobjede Ivančice, jedna Mladosti Ždralovi u ogledima mlađih dobih uzrasta

A u 11. kolu 1. nogometne lige kadeta, Ivančica je pobijedila Radnik Križevci s 5:1, što joj je, nakon prošlotjednog 6:2 slavlja kod Graničara, druga uzastopna pobjeda

Ivanec – Utakmicama 14. kola nastavljena su prvenstva 1. lige Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever za mlađe dobne uzraste.

U Lepoglavi i Ivancu su igrane tri utakmice domaće Ivančice i Mladosti Ždralovi, u kojima su dva puta slavili domaćini, a jedan je susret okončan pobjedom gostiju.

U susretu U11 dobnog uzrasta, igranom u Lepoglavi, bilo je 2:1 za Mladosti Ždralovi, a strijelac za Ivančicu bio je Noa Kučej.

Iznimno bitne bodove osvojili su 13-godišnjaci Ivančice, koji su u Ivancu, golovima Daria Belača, Nikole Ravlića i Nikole Friščića, pobijedili vršnjake iz Ždralova s 3:2.

U trećoj utakmici 15-godišnjaci Ivančice pobijedili su Mladost Ždralove s 2:1, a golove su postigli Nikola Koren i Dino Sanković Lukačić.

Kod 11. godišnjaka vodi Varaždin s maksimalna 42 boda, Ivančica ih je osvojila 9 i na 10. je mjestu, dok u konkurenciji 13. godišnjaka Međimurje, Slaven Belupo i Varaždin imaju po 34 boda, a Ivančica ih ima 10 i na 9. je mjestu.

U natjecanju 15. godišnjaka na vrhu su Koprivnica i Bjelovar s po 29 bodova, a Ivančica je s 18 bodova na 7. mjestu.

U idućem kolu Ivančani su gosti Varteksa.

—————————————————————————————————————

U županijskoj ligi dobni uzrast U9 derbi su odigrali Ivančica i Sloboda Škola Nogometa, a okončan je nedolučenim rezultatom – 1:1.

Sloboda je prva, a Ivančica druga.

—————————————————————————————————————

A u 11. kolu 1. nogometne lige kadeta, Ivančica je pobijedila Radnik Križevci s 5:1, što joj je, nakon prošlotjednog 6:2 slavlja kod Graničara, druga uzastopna pobjeda.

Vodeća je Koprivnica s 29 bodova, a Ivančica je na osmom mjestu s 8.

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close