IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Grad Ivanec neće sufinancirati akademiju Nogometnog kluba Varaždin – odluka usuglašena sa sportskim klubovima

Grad Ivanec nema predviđena financijska sredstava za tu namjenu, a i u svojim sportskim klubovima ima kvalitetan rad s brojnim mladima koji zahtjeva financijska sredstva

Ivanec – U utorak navečer u prostorijama Gradske vijećnice u Ivancu je na inicijativu Grada Ivanca održan zajednički sastanak predstavnika Grada Ivanca, Zajednice sportskih udruga grada Ivanca, NK Ivančice i NK Mladosti Margečan, a vezano na zamolbu NK Varaždin za sufinanciranje projekta Nogometna akademija.

Foto: Nikola Nišević

Prema raspoloživim informacijama, svi gradovi na području Varaždinske županije primili su Zamolbu od strane NK Varaždin, da se očituju na nju i daju svoja mišljenja i dostave odluku o navedenom dostavljenom materijalu.

Nakon diskusije, donesena je odluka da Grad Ivanec, Zajednica sportskih udruga grada Ivanca, NK Ivančica i NK Mladost Margečan ne podržavaju Zamolbu NK Varaždin, odnosno neće sufinancirati njegovu akademiju.

Foto: Nikola Nišević

Uz ostalo i iz razloga što Grad Ivanec nema predviđena financijska sredstava za navedenu namjenu, s obzirom da treba pronaći dodatna financijska sredstva i usmjeriti ih u rad Škole nogometa koja djeluje u organizaciji NK Ivančica, koji ima 7 selekcija sa 148 djece, zatim u Mladosti Margečan, škole rukometa u RK Ivančici Ivanec, SŽRK Ivanec, Košarkaškom klubu Ivančica, te u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec.

Sukladno navedenom, NK Varaždinu dostavit će se službeni stav Grada Ivanca po pitanju Nogometne akademije, odnosno odluci da je neće sufinanciratu.

Foto: Nikola Nišević

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close