SportVijesti

NOGOMET Ivan Vidaček najavio odlazak s mjesta predsjednika Mladosti Margečan

Najviše zbog zdravstvenih razloga

Nogometni klub Mladost Margečan održao je u svojim klupskim prostorijama u Margečanu redovnu godišnju skupštinu, na kojoj je bilo nazočno 26 od ukupno 48 članova.

U uvodnom dijelu, Ivan Vidaček obratio se svim nazočnima, predložio radno predsjedništvo na čelu s Dejanom Vidačekom, predsjednikom koji je dalje vodio Skupštinu .

Opširno izvješće o radu podnio je Ivan Vidaček, predsjednik Kluba koji je istaknuo da su postignuti rezultati solidni koji se odnose na rad pionirske, juniorske i seniorske momčadi.

U proteklom vremenskom periodu članovi Uprave kluba, uz pomoć mnogobrojnih sponzora i donatora, obavili su veliki posao oko uređenja klupskih prostorija i cijelog kompleksa nogometnog igrališta: uvedeno je centralno grijanje u prostorije, postavljeni novi tuševi i klupe u svlačionicama, obojeni zidovi, postavljeni betonski stupovi i reflektori tako da je zapadni dio igrališta potpuno riješen za treniranje, izrađena i postavljena skela za snimanje utakmica, uređena nadstrešnica.

Pod točkom razno Ivan Vidaček, predsjednik Kluba najavio je svoj odlazak s funkcije predsjednika Kluba na kojemu je bio u četiri uzastopna  mandata, od 2005. godine do danas, i to definitivno s 1. svibnjem 2019. godine i to najviše zbog zdravstvenih razloga.

U tom vremenskom periodu, Klub je dvaput bio prvak 2.ŽNL Varaždin, obnovljene su i dograđene klupske prostorije sa svim pratećim objektima kao i reflektori na igralištu što će olakšati normalne treninge u večernjim satima.

Nakon završetka rada Skupštine, nastavljeno je zajedničko druženje do kasnih sati.

Foto: Nikola Nišević

Tags

Povezani Članci

Close