IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Ivančica u nedjelju započinje pripreme za drugi dio prvenstva

Ivanec – Šef stručnog stožera NK Ivančice, Damir Friščić, pozvao je igrače seniorske i juniorske momčadi u nedjelju u 10 sati u klupske prostorije, gdje će se održati prozivka, te uslijediti kratko obraćanje predsjednika Josipa Grđana i trenera Friščića.

Time će službeno započeti pripreme za proljetni dio prvenstva koje će se u potpunosti održavati na Gradskom stadionu u Ivancu te u bližoj okolici.

U rad sa igračima prve momčadi bit će uključen, kao i u proteklih godinu dana, dugogodišnji prvotimac kluba, sada pomoćni trener Ivica Cikač, a do početka prvenstva u planu je oko 25 treninga te 4-5 pripremnih utakmica.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, klub su napustili Marko Loparić i Ivan Geček, a pristupili su mu Benjamin Šantalab i Nino Klas iz Lepoglave, Emanuel Andreić iz Zagorca, te Alen Križanec iz Klenovnika.

Registrirani su i mladi igrači Luka Habek, Erin Šantalab, Tin Barukčić, Toni Friščić, Paulo Stolnik, Cristiano Habek, te Filip Kokotec.

Hoće li biti još nekih novih imena na ‘listama’ odlazaka i dolazaka, znat će se preciznije kada započnu pripreme.

Ivančica je prvi dio sezone u 1. Županijskoj nogoemtnoj ligi završila na razočaravajućem šestom mjestu, sa čak 13 bodova manje od vodeće Dubravke Zagorac, ali i sa samo četiri manje od drugoplasirane Obreši.

Prvenstvo se nastavlja sredinom ožujka, a već otvarajuće kolo donosi ogled Lepoglave i Ivančice na SRC Lepoglava.

Foto: Arhiva

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close