IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Klenovnik osjetno ojačan u novu sezonu – devet dolazaka tek jedan odlazak

Pristigli igrači su uglavnom bivši članovi kluba koji su proteklih godina ili nastupali u drugim nogometnim sredinama ili zbog poslovnih obveza nakratko prestali s igranjem, no ima i 'novih' imena

Klenovnik – Uprava Nogometnog kluba Klenovnik periodod od između završetka prošle sezone i početka priprema za novu, uz aktivnosti na pripremi terena i klupskih prostorija, te okupljanje mlađih uzrasta, iskoristila je i za osnaživanje momčadi.

Tako je u Klenovnik stiglo devet igrača, a tek ga je jedan napustio – Nikola Božinić.

Pristigli igrači su uglavnom bivši članovi kluba koji su proteklih godina ili nastupali u drugim nogometnim sredinama ili zbog poslovnih obveza nakratko prestali s igranjem, no ima i ‘novih’ imena.

Novi članovi kluba su Karlo Božinić, koji je svojedobno igrao i u mlađim uzrastima Varteksa, potom povratnik Antonio Bunić, pa Dražen Srednoselec, također povratnik, kao i Alen Križanec, koji se vraća nakon kratke ‘epizode’ u Ivančici.

Talentirani Slavko Bunić, godinama najbolji igrač mlađih uzrasta Ivančice također je novo ime u klubu, Denis Suljić stigao je iz voćanske Vindije, a Luka Haramina je do sada igrao za Radoboj i Vinicu.

Povratnik u klub je i Vladimir Cuković, koji je ranije igrao za Klenovnik, te za još neke županijske klubove, a prošle je sezone u jednom periodu bio i trener u klubu.

‘Listu’ dolazaka zaključuju još dva povratnika,  Mario Golub, koji je igrao za i juniore i seniore Klenovnika, no zbog poslovnih obveza je bio prekinuo, jednako kao i Miroslav Šambar, još jedno dobro poznato lice u klenovničkom nogometu.

Nedvojbeno je da će ovi igrači donijeti veću kvalitetu i za očekivati je da će Klenovnik u svojoj drugoj povratničkoj sezoni igrati značajniju ulogu nego u prošloj, kada je od devet klubova okončao na 7. mjestu.

Iako, ta je sezona igrana bez opterećenja, osnovni cilj je nakon ponovnog pokretanja bila konsolidacija kluba, u čemu se, u konačnici, i uspjelo.

Foto: NK Klenovnik

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close