SportVijesti

NOGOMET Mladost Margečan pobjednik 26. memorijalnog turnira u Beretincu u spomen na Krešimira Kapeša i Stjepana Lazara Šokca

Pod vodstvom trenerskog dvojca Dejan Vidaček i Martin Prašnjak

Beretinec – Mladost Margečan osvojila je prvo mjesto na 26. Memorijalnom turniru Krešimir Kapeš i Stjepan Lazar Šokac koji je u nedjelju odigran u Beretincu u organizaciji NK Beretinec.

Mladost je u polufinalnoj utakmici pobijedila Beretinec s 3:0, strijelci su bili Brlek Benjamin u 22. minuti, Nikola Vidaček u 38. i Dalibor Solina u 43. minuti utakmice, a zatim je u finalu svladala NK Čevo s 1:0, pogotkom Stjepana Prašnjaka u 55. minuti.

U drugoj polufinalnoj utakmici NK Čevo svladalo je Obreš (Sveti Ilija) s 3:2, dok je u utakmici za 3. mjesto Obreš pobijedila Beretinec s 1:0.

Dalibor Solina, kapetan Mladosti, primio je veliki prijelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo, dok su peharima nagrađene i ostale ekipe na turniru.

Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu Srećko Čiček, IvanZver, Nikola Vidaček, Marko Kozulić, Srećko Šumečki, Tomica Korpar, Jurica Prašnjak, Stjepan Prašnjak, Goran Rudnički, Dalibor Solina, Benjamin Brlek, Tomislav Vidaček, Ivica Vidaček, NikolaPtiček, Marko Šrajbek, Nikola Krznar i Sebastijan Kocijan.

Vodio ih je trenerski dvojac Dejan Vidaček i Martin Prašnjak.

Tags

Povezani Članci

Close