NOGOMET Mladost Margečan se priprema za nastavak prvenstva – stigli Kolarek, Čiček i Šumečki, otišao Đurman

Margečan – Nogometaši Mladosti iz Margečana odrađuje pripreme za nastavak prvenstva u Prvoj Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin.

U prijelaznom roku klub je napustio vratar Alen Đurman, koji je otišao u Plitvicu Gojanec, a pristupnicu su za Mladost Margečan potpisali Hrvoje Kolarek i Srećko Šumečki pristigli iz Lepoglave, te vratar Srećko Čiček, koji je došao iz Vinice .

U  pripremnom periodu Mladost ima u planu odigrati 4 pripremne utakmice i to 25. veljače  sa Golubovcem u Golubovcu, 3. ožujka u Sv. Martinu na Muri sa jednim njemačkim klubom iz grada Konnstanza, zatim 4. ožujka sa Trnjem u Trnovcu i 11. ožujka sa Udarnikom u Kučanu.

Klub za subotu, 24. veljače s početkom u 18 sati priprema održavanje redovne godišnje Skupštine koja će se održati u klupskim prostorijama.

Iz dnevnog reda izdvajamo podnošenje izvješća o radu kluba, financijskog izvješća i  izvješća nadzornog odbora, te donošenje odluke o prihvaćanju.

Zatim će biti podnesen prijedlog programa rada i financijski plan za 2018. godinu, a nakon diskusije uslijediti će donošenje odluka.

Foto: Arhiva

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!