SportVijesti

Nogomet: Mladosti derbi u Lepoglavi, Klenovnik zabio ‘cenera’, Ivančici sigurna pobjeda, Vindiji minimalan, a Rudaru 47 težak gostujući poraz

Varaždin – U lokalnom derbiju 8. kola 1. županijske nogometne lige Varaždin, Mladost Margečan je u gostima sa 2:0 pobijedila Lepoglavu.

Ivančica je na domaćem terenu istim rezultatom, 2:0, bila bolja od Podravca Svibovec, dok je Rudar poražen od Drave u Svetom Đurđu sa 0:9.

Ostali rezultati: Budućnost – Obreš 2:0,  Polet (C) – Polet (T) 2:3, Dubravka Zagorac – Zadrugar 2:1, Podravac Kitro – Mladost Šemovec 0:2.

Vodi  Dubravka Zagorac sa 22 boda, druga je Ivančica sa 16, Mladost Margečan je na 7. mjestu sa 12 osvojenih bodova, Rudar 47 je na 12. mjestu sa sedam, a Lepoglava je 13. sa 6 osvojenih bodova.

U 2. Županijskoj ligi igrano je također 8. kolo, a postignuti rezultati su: Sračinec – Sloboda ŠN 2:1, Novakovec – Dinamo (B) 0:1, Orač – Dinamo (A) 2:0, Trnje – Čevo 0:3, Karlovec – Mladost (VŽ) 1:4, Sloboda (T) – Nova Ves 4:0, Vinica – Dinamo 01 2:0.

Nakon osam kola, po 19 osvojenih bodova imaju Čevo i Sloboda Tužno …

A u 8. kolu 3. Županijske lige, Vindija je izgubila od Bratstva rezultatom 1:2, a Klenovnik je na domaćem terenu bio bolji od Omladinca sa 10:0.

U ostalim susretima, Beretinec je pobijedio Vratno sa 8:0, a Mladost u Varaždinskim Toplicama, Udarnik 32 sa 3:0.

Beretinec i Mladost Varaždinske Toplice imaju po 18 bodova, Podravac Svibovec je treći sa 16, Klenovnik 5. sa 9, a Vindija je na 7. mjestu sa osam osvojenih bodova.

A u susretu 3. kola 2. Hrvatske nogometne lige Sjever zapad za žene, Lepoglava je u Lepoglavi pobijedila Istru sa 4:0, dok su kadetkinje ova dva kluba svoj prvenstveni susret odigrale bez pobjednika – 0:0.

Foto: Dražen Geček

Fotogalerije s utakmica Ivančica – Plitvica i ŽNK Lepolava – ŽNK Istra na Facebook profilu Time – out (https://www.facebook.com/sport.sjeverni.FM/)

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
error: Content is protected !!
Close