SportVijesti

Nogomet: MNK Junajted pobjednik 1. memorijalnog turnira u spomen na hrvatske branitelje u voćanskom naselju Kraljsko / Martani; Drvodjelac Ivanec drugi

Donja Voća – Nogometni klub Vindija i Općina Donja Voća organizirali su 1. memorijalni malonogometni turnir sjećanja na Josipa Martana i poginule hrvatske branitelje s područja Donje Voće te u Domovinskom ratu.

Na turniru je sudjelovalo 13 momčadi, pobjednik je MNK Junajted, drugo mjesto osvojio je Drvodjelac, treće FK Zlatoličje, a četvrti je bio Zečji klub.

Najboljim golmanom proglašen je Filip Šagij iz momčadi Drvodjelac, a najbolji strijelac je Robert Malnar iz pobjedničke momčladi MNK Junajted, sa 22 postignuta gola.

Natjecanje se odvijalo na način da su najprije ždrijebom oformljene četiri grupe, nakon čega su najbolje momčadi razigravale za plasman.

Rezultati:

Polufinale:

FK Zlatoličje – MNK Junajted 3:5

Zečji klub – Drvodjelac 3:15

Za 3. mjesto:

Fk Zlatoličje – Zečji klub 3:0

Finale:

MNK Junajted – Drvpdjelac 5:2.

Ukupno su u utakmicama po skupinama, u četvrtfinalnim, polufinalnim, te u utakmici za treće mjesto i finalnoj, odigrane 23, na kojima je postignuto 217 golova, u prosjeku više od 9 po utakmici.

Pobjednicima, te drugo i trećeplasiranim momčadima, uručeni su pokali i novčane nagrade, a nagrađeni su i najbolji strijelac i golman.

Turnir su sudili suci ŽNS Varaždin, Baksa Ivan i Ivica Crkvenčić.

Organizatori turnira odali su poginulim hrvatskim braniteljima, kao i preminulim igračima NK Vindija, počast na njihovim posljednjim počivalištima.

Povezani Članci

Close