IzdvojenoSportVijesti

Nogomet: NK Ivančica prvak Varaždinske županije u sezoni 2016/2017 uzrasta Prednatjecatelji (U – 8)

Sveti Đurđ – Na igralištu ŠNK Drava u Svetom Đurđu, osmogodišnjaci Ivančice u finalnoj utakmici pobijedili su ludbrešku Podravinu sa 7:6 nakon izvođenja kaznenih udaraca, i 1:1 u regularnom dijelu, te na taj način osvojili titulu prvaka Varaždinske županije u sezoni 2016/17 u kategoriji Prednatjecatelje (U – 8)

U sjajnoj atmosferi, pred puno domaćih i gledatelja iz Ivanca i Ludbrega, Ivančica je povela golom Leona Oreškog, no borbeni, tjelesno snažniji i znatno viši igrači Podravine su u nastavku uspjeli izjednačiti.

Trener Ivančice Dražen Belcar u završnici je susreta sve ‘karte bacio u napad’, no njegovi igrači nisu uspjeli materijalizirati premoć u igri i iskoristiti tri vrlo izgledne prigode, pa je utakmica završila neodlučeno i prišlo se izvođenju kaznenih udaraca sa 9 metara.

U pravoj drami, gdje je Podravina imala čak četiri ‘meč lopte’, u konačnici je pobjeda ipak pripala malim Ivančanima.

Treće mjesto osvojila je Sloboda Škola Nogometa, koja je bila bolja od Novog Marofa.

Ovaj rezultat još je jedan u nizu dokaza kvalitetnog rada s mlađim uzrastima u NK Ivančica, koji su u ovoj sezioni u svim ligama gdje su nastupali postigli iznimno zapažene rezultate.

Ivančica (U – 8): Adam Gašparić, Adrian Galić, Petar Hojsak, Roko Lončar, Leo Habek, Stjepan Habek, Luka Golub, Leon Oreški, Dominik Pavlina, Siniša Hrgar, Leon Glasnović, Martin Poljak, Filip Cahunek, Filip Ravlić i Noa Šešet.

Trener: Dražen Belcar.

Povezani Članci

Close