SportVijesti

Nogomet: Pioniri Ivančice ‘prošetali’ 1. Županijskom ligom do naslova, juniori i pioniri Lepoglave prvaci 2. Županijske lige Zapad

Ivanec / Lepoglava – Tri uzrasta NK Ivančice koja se natječu u najvišem državnom rangu natjecanja, u „A“ ligi, odigrala su na gostovanju u Varaždinu s vršnjacima Varaždina utakmice posljednjeg, 26. kola.

Selekcija U-10 poražena je od Varaždina sa 0:6, mlađi pioniri (U-12) izgubili su 0:11, a stariji pioniri sa 2:10.

Prvak lige igrača dobi do 10 godina je Varaždin, mladi Ivančani su na kraju sezone 14., kod dvanaestogodišnjaka prvak je Slaven Belupo, a Ivančica je 13.

U konkurenciji starijih pionira prvak je Varaždin, dok su Ivančani sezonu okončali na petom mjestu čime su osigurali da se sve tri selekcije pionira NK Ivančice i slijedeće godine natječu u najvišem državnom rangu natjecanja.

Posljednja kola mlađih uzrasta igrana su i u županijskim ligama.

U 26. kolu 1. županijske juniorske lige Rudar 47 je poražen od Orača sa 0:8, Mladost Margečan je sa 6:1 pobijedila Mladost Šemovec, a Ivančica je na gostovanu u Svetom Iliji sa Obreši odigrala 0:0.

Juniorski prvak je Orač iz Petrijanca sa 76 bodova, viceprvak je Mladost Margečan sa 64, Ivančica je osvojila 4. mjesto sa 55 bodova, a Rudar 47 je 8. sa 37 bodova.

U zadnjem kolu pionirskog uzrasta Ivančica je na gostovanju u Svetom Iliji sa 11:0 pobijedila Obreš, Rudar 47 je sa 0:8 izgubio od Orača, a Mladost Margečan je pobijedila Mladost Šemovec sa 7:0.

Prvak pionirske lige je Ivančica s maksimalnim učinkom od 78 osvojenih bodova i gol razlikom 262:16, devet bodova manje ima drugoplasirana Dubravka, Mladost Margečan je 7. sa 42, a Rudar 47 je sezonu okončao na 8. mjestu sa 41 osvojenim bodom.

nogomet-ivancica-pioniri-prvaci-2016-1

U posljednjem kolu 2. Županijske lige zapad juniori Lepoglave pobijedili su u Donjoj Voći Vindiju sa 2:0 i tom pobjedom potvrdili naslov prvaka kojeg su osvojili sa 51 bodom, jednim više od Sračinca, dok su juniori Vindije sezonu okončali na 8. mjestu sa 26 osvojenih bodova.

????????????????

Lepoglava je osvojila naslov prvaka i u 2. Županijskoj ligi zapad za pionire, i to nakon što su u zadnjem kolu pobijedili Vindiju sa 3:2. Lepoglava je prvak sa 54 boda, drugo je Bratstvo sa 52, a Vindija je treća sa 45 bodova.

Foto: NK Ivančica

NK Lepoglava

Povezani Članci

Close