SportVijesti

Nogomet: Pobjeda i dva poraza mlađih uzrasta Ivančice u utakmicama s vršnjacima Križevaca, Ivančici, Rudaru 47 i Lepoglavi i Mladosti Margečan pobjede u juniorskim ligama

Ivanec  – U 5. kolu prvenstva „A“ lige pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Koprivnici su svoje susrete odigrala tri uzrasta Slaven Belupa i Ivančice.

Kod igrača dobi do 10 godina rezultat je bio 3:2 za Križevce, u susretu 12. godišnjaka, Križevci su slavili sa 4:0, dok su 14. godišnjaci Ivančice pobijedili Križevce sa 3:1.

U ligi 10. godišnjaka vodi Međimurje sa 15, slijede Varteks i Slaven Belupo sa po 12 osvojenih bodova, Ivančica je na diobi sedmog i osmog mjestu sa šest bodova, među 12. godišnjacima vodi Slaven Belupo sa 12 bodova, Ivančica je 11. mjestu sa tri, dok u konkurenciji igrača dobi do 14 godina vodi Varaždin sa 12 bodova, a Ivančica je na 7. mjestu sa 5 osvojenih bodova.

U idućem kolu, koje se igra u subotu, Ivančica je gost Bjelovara.

„A“ liga pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever najviši je kvalitativni razred za igrače dobi od 10 do 14 godina s tog područja Hrvatske.

—————————————————————————————————————————–

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora, Ivančica je u 5. kolu pobijedila Podravinu sa 3:2 i na 4. je mjestu sa devet bodova.

U 2. Županijskoj ligi juniora istočne skupine, Mladost je u Margečanu pobijedila Udarnik 32 sa 5:0, i na taj način osvojila prve bodove u sezoni, a u zapadnoj skupini 2. lige, Rudar 47 je u gostima rezultatom 4:2 bio bolji od Nove Vesi, dok je Lepoglava na domaćem travnjaku sa 2:0 pobijedila Bratstvo.

U Istočnoj skupini nakon pet kola vodi Beretinec, Mladost Margečan je šesat sa tri osvojena boda, a u zapadnoj skupini vodi Rudar 47 s 15 bodova, a Lepoglava je peta sa 10 bodova.

Foto: Ilustracija

Povezani Članci

Close