SportVijesti

Nogomet: Pobjeda i dva poraza mlađih uzrasta Ivančice u utakmicama s vršnjacima Međimurja Čakovec – Rudar 47 na vrhu 2. juniorske lige Zapad

Ivanec  – U 8. kolu prvenstva „A“ lige pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Ivancu su svoje susrete odigrala tri uzrasta Međimurja Čakovec i Ivančice.

Kod igrača dobi do 10 godina rezultat je bio 4:1 za Ivančicu, u susretu 12. godišnjaka bio je isti rezultat, ali u korist Čakovčana, dok su kod 14. godišnjaka također slavili gosti, rezultatom 2:1.

U ligi 10. godišnjaka vodi Međimurje sa 22, slijedi Slaven Belupo sa 21 osvojenim bodom, Ivančica je osma sa deset bodova, među 12. godišnjacima vodi Slaven Belupo sa 21 bodom, Ivančica je na 10. mjestu sa osam, dok u konkurenciji igrača dobi do 14 godina vode Međimurje i Bjelovar sa 17, a Ivančica je na 8. mjestu sa 8 osvojenih bodova.

U idućem kolu, koje se igra u subotu, Ivančica je gost Varaždina.

„A“ liga pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever najviši je kvalitativni razred za igrače dobi od 10 do 14 godina s tog područja Hrvatske.

—————————————————————————————————————————–

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora, Ivančica je u 8. kolu pobijedila Slobodu Školu Nogometa sa 3:2 i pri vrhu je tablice sa 18 bodova.

U 2. Županijskoj ligi juniora Istočne skupine, Mladost je Jalžabetu izgubila sa 1:2, a u Zapadnoj skupini, Rudar 47 je u gostima pobijedio Vinicu sa 9:0, dok je Lepoglava u Babincu poražena od Dinama sa 1:2.

U Istočnoj skupini tri močadi imaju po 16 bodova, Nedeljanec, Jalžabet i Beretinec, Mladost Margečan je sedma sa šest, a u Zapadnoj skupini vodi Rudar 47 s 22 boda, dok je Lepoglava četvrta sa 13 bodova.

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close