SportVijesti

Nogomet: Pobjeda, poraz i remi Ivančice u Murskom Središću, Lepoglava uspješna u županijskim ligama (mlađi uzrasti)

Ivanec  – U 2. kolu prvenstva „A“ lige pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Murskom Središću su svoje susrete odigrala tri uzrasta Rudara i Ivančice.

U jednom su slavili domaćini, u jednom gosti, a jedan je susret završio podjelom bod(ov)a.

Kod igrača dobi do 10 godina rezultat je bio 3:2 za Ivančicu, u susretu 12. godišnjaka, Rudar je pobijedio sa 5:2, a kod 14. godišnjaka utakmica je okončana nedolučenim rezultatom 2:2.

U 3. kolu mladi Ivančani su u subotu od 10 sati u Ivancu domaćini vršnjacima čakovečkog Međimurja.

„A“ liga pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever najviši je kvalitativni razred za igrače dobi od 10 do 14 godina s tog područja Hrvatske.

—————————————————————————————————————————–

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora, Ivančica je pobijedila Dubravku Zagorac sa 4:3.

U 2. Županijskoj ligi istočne skupine, Mladost Margečan je u Varaždinskim Toplicama izgubila od tamošnje Mladosti rezultatom 3:8, a u zapadnoj skupini 2. lige, Rudar 47 je na domaćem terenu rezultatom 23:0 pobijedio Budućnost, dok je Lepoglava u gostima bila bolja od Orača sa 3:0.

U 1. Županijskoj ligi pionira, igrača dobi do 14 godina, Rudar 47 je na domaćem terenu poražen od Dubravke Zagorac sa 1:4, Lepoglava je u Trnovcu bila bolja od Trnja sa 3:2, dok je u 2. ligi pionira, Mladost Margečan  u Petrijancu izgubila od Orača 1:10.

Foto: Ilustracija

Povezani Članci

Close