SportVijesti

Nogomet: Pobjede Mladosti Margečan i Vindije, porazi Ivančice, Lepoglave i Rudara 47 – utakmica u Klenovniku odgođena zbog natopljenog terena

Varaždin – U utakmicama 5. kola 1. županijske nogometne lige Varaždin, Rudar 47 je na domaćem terenu poražen od Poleta Cestica rezultatom 1:2, Lepoglava je sa 0:4 izgubila u Sesvetama od Podravca Kitro 0:4, prvi ovosezinski poraz doživjela je Ivančica na gostovanju u Svetom Iliji kod Obreši, bilo je 3:1 za domaćina, dok je Mladost Margečan u gostima pobijedila Plitvicu Selnik sa 4:3.

Ostali rezultati: Budućnost – Drava 0:2, Mladost (Š) – Dubravka Zagorac 0:1, Zadrugar – Polet (T) 3:2.

Vodi  Dubravka Zagorac sa 13 bodova, Ivančica je druga sa 10, Mladost Margečan i Rudar 47 osvojio su ih po sedam i na diobi su od 7. do 11. mjesta, a Lepoglava je 13. sa 3 osvojena boda.

Iz 2. Županijske lige izdvajamo pobjedu Čeva u derbiju kola nad Slobodom Školom Nogometa 2:1, visokih 6:0 Vinice nad Karlovcem, te neodigranu utakmicu Slobode Tužno i Sračinca zbog otkazivanja Sračinca, koji nije imao dovoljan broj igrača, te će ona vjerojatno biti registrirana sa 3:0 za Slobodu.

Nadalje, Dinamo Apatija je sa 5:1 pobijedio imenjaka iz Babinca, Mladosti Varaždin je bila bolja od Novakovca sa 5:2, Nova Ves sa 2:1 od Orača, a Dinama 01 i Trnje odigrali su 1:1.

Nakon pet kola, po 10 osvojenih bodova imaju Čevo, Sloboda Škola Nogometa., Mladost Varaždin i Sloboda Tužno, koja ima susret manje.

A u 3. Županijskoj ligi, utakmica Klenovnik – Bratstvo je, usprkos trudu domaćina, odgođena zbog natopljenog terena kao posljedice pada velikih količina kiše.

U odigranim utakmicama, Vindija je pobijedila Vratno sa 3:0, Udarnik 32 je sa 1:0 pobijedio Podravac Svibovec i nanio mu prvi poraz sezone, Omladinac je ‘doma’ izgubio od Beretinca sa 0:5, dok je Mladost Varaždinske Toplice bila slobodna u ovom kolu.

Podravac Svibovec ima 12 bodova na prvom mjestu, drugi je Beretinec sa 9., Vindija je 4. sa sedam, a  Klenovnik je na 6. mjestu sa 6 osvojenih bodova i utakmicom manje odigranom.

Foto: NK Klenovnik

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close