SportVijesti

NOGOMET Pobjede Rudara 47 i Lepoglave – Ivančici suparnik nije stigao

Vodeća momčad lige je Rudar 47 sa 21 osvojenim bodom, Lepoglava je četvrta sa 13, koliko ima i Ivančica koja se nalazi na petom mjestu

Veteranske nogometne momčadi Lepoglave i Rudara 47 odigrali su utakmice 7. kola Prve veteranske nogometne lige Varaždin, skupina Zapad, dok utakmica između Ivančice i Majerja u Ivancu nije odigrana zbog nedolaska gostujuće momčadi.

Lepoglava je na Sportsko-rekreacijskom centru Lepoglava svladala Beretinec sa 1:0, strijelac jedinog pogotka bio je Darko Gladović, dok je Rudar 47 u Donjem Ladanju pobijedio Podravac iz Svibovca sa uvjerljivih 11:0.

Najefikasniji igrač bio je Dražen Peharda s 5 postignutih golova, dok su po jedan postigli Josip Žlibar, Damir Lončarić, Danijel Možanić, Marijan Hrgar, Danijel Galeković, a  Kukec je postigao autogol.

Utakmica između Ivančice i Majerja prema pravilniku  bit će registrirana sa 3:0 za Ivančicu.

Vodeća momčad lige je Rudar 47 sa 21 osvojenim bodom, Lepoglava je četvrta sa 13, koliko ima i Ivančica koja se nalazi na petom mjestu.

U slijedećem kolu Ivančica je domaćin Sračincu, Lepoglava odlazi u Hraščicu gdje igra sa istoimenom momčadi, dok Rudar 47 u Tužnom igra sa Slobodom.

Početak svih utakmica je u 16 sati.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close