SportVijesti

Nogomet: Polet Cestica – Ivančica 2:2 (prijateljska)

Cestica – Nogometaši Poleta i Ivančice su u prijateljskom susretu odigrali 2:2 (1:1). Dva gola za Polet postigao je Sandi Martan, a strijelci za Ivančicu bili su Karlo Videc i Mihael Jerebić.

Ivančica je nastupila bez šestorice igrača no unatoč tome odigrala dobru utakmicu s Poletom, momčadi s vrha 1. županijske lige. Ivančica je dominirala u većem dijelu susreta no opet nije realizirale brojne prigode, za razliku od puno racionalnijeg i preciznijeg domaćina.

Već u 4. minuti nakon krasne akcije po desnoj strani pogodak je postigao Karlo Videc, a domaćini su izjednačili iz u 37. minuti golom Sandija Martana i tim je rezultatom završilo prvo poluvrijeme.

Nakon izjednačene i obostrano borbene igre u nastavku, domaćini su poveli u 77. minuti nakon greške zadnjeg reda Ivančice drugim pogotkom Sandi Martana, no momčad Ivančice nije se predala te je nakon udarca Tomislava Jagića u 88. minuti loptu odbijenu od vratara Šipeka u gol ubacio Mihael Jerebić za konačnih 2:2.

Za Ivančicu su nastupili Bahun, Loparić, Cerovčec, D. Jagić, Vuković, Knezoci (od 86. Friščić), Cikač (od 86. Vinceković), Majcen (od 75. Novak), T. Jagić, Videc (od 79. Botković), Jerebić.

Trener: D. Friščić

Povezani Članci

Close