SportVijesti

Nogomet: Remi Lepoglave, poraz Rudara 47, prekid utakmice u Ivancu

Varaždin – Tri veteranske momčadi sa šireg ivanečkog područja odigrale su utakmice 7. kola Županijske veteranske lige Varaždin, skupina Zapad.

Lepoglava je sa Plitvicom u Gojancu odigrala 1:1, uz gol Frketina za Lepoglavuu, dok je Rudar 47 poražen od Vinice sa 2:4 u utakmici koja je odigrana u Donjem Ladanju.

Utakmica između Ivančice i Sračinca, koja je igrana na ivanečkom Gradskom stadionu prekinuta je u 80. minuti  kod rezultata 2:0 za Ivančicu u kojoj je oba pogotka postigao sjajni Gordan Hudoletnjak Baja.

Razlog prekida je taj što je gostujuća momčad Sračinca napustila teren nezadovoljna suđenjem smatrajući da je sudac trebao zaustaviti igru i dosuditi prekršaj na sredini terena u njihovu korist, a nastavku te akcije drugi pogodak postigao je Gordan Hudoletnjak.

Voditelj lige donijeti će konačnu odluku o ishodu utakmice.

U Donjem Ladanju oba pogotka za domaćina postigao je Miroslav Možanić iz kaznenih udaraca.

Nakon izjednačenja rezultata na 1:1, početkom drugog poluvremena uslijedio je pogodak Miroslava Možanića  za vodstvo domaćina od 2:1, a rezultatski preokret uslijedio je   u posljednjih  20 minuta utakmice kada je  momčad Vinice iz tri kontra napada postigla 3 pogotka i ostvarila pobjedu za konačnih 4:2.

Na prvenstvenoj tablici vodeći je Beretinec, Lepoglava je zadržala drugo mjesto sa 14 bodova, Ivančica je treća i čeka se odluka o registraciji prekinute utakmice, dok je Rudar 47 peti.

U slijedećem kolu Ivančica je domaćin Majerju, Lepoglava  igra sa Hraščicom na domaćem terenu, dok Rudar 47 odlazi u Tužno, gdje se sastaje  sa Slobodom.

Foto: Dražen Geček (Ivančica – Sračinec)

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
error: Content is protected !!
Close