IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Rudar Dubrava Zabočka – Ivančica 2:4 (U13, prijateljska utakmica)

I domaćinu i Ivančici su nedostajali neki važni igrači, no usprkos tome mogla se vidjeti lijepa i eikasna utakmca u kojoj su zasluženo slavili Ivančani

U Dubravi Zabočkoj prijateljsku utakmicu odigrali su 13-godišnjaci domaćeg Rudara i Ivančice, a rezultatom 4:2 slavili su Ivančani.

Trostruki strijelac za Ivančicu bio je Teo Martinčević, Leo Habek postigao je 1 gol, dok su strijelci za Rudar bili Timotej Gregurić i Denis Kuleš.

Rudar je prvak Krapinsko-zagorske lige mlađih pionira, a nedavno su igrali su kvalifikacije za A ligu Središte, gdje su poraženi od Hrvatskog Dragovoljca.

I domaćinu i Ivančici su nedostajali neki važni igrači, no usprkos tome mogla se vidjeti lijepa i eikasna utakmca u kojoj su zasluženo slavili Ivančani.

Za Ivančicu su igrali Erik Miletić, Gabrijel Hojsak, Roko Lončar, Matija Jug, Roko Lončar, Matija Jug, David Varga, Noa Šešet, Teo Martinčević, Adam Gašparić, Leo Habek, Dino Kunalić, Adrian Vuglovečki, Ivan Canjuga, Jakov Brežnjak, Vito Mesec, Luka Golub, Noa Kučej i Petar Hojsak.

Trener: Ivica Cikač.

Tags

Povezani Članci

Close