IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Sezona 2018/2019 u županijskim ligama počinje u nedjelju, 26. kolovoza – donosimo kompletan raspored

U svakoj od tri županijske lige igrat će po dvije momčadi s prostora bivše Općine Ivanec; u prvoj Ivančica i Mladost Margečan, u drugoj Rudar 47 i Lepoglava, a u trećoj Vindija i Klenovnik

Varaždin – Utakmicama prvih kola koje se igraju u nedjelju, 26. kolovoza, započet će natjecanje u sve tri lige Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

U prvoj i drugoj ligi natjecat će se po 14 momčadi i igrat će se dvokružno, dok će u 3. ligi igrati devet klubova trokružnim sustavom natjecanja.

U svakoj od tri županijske lige igrat će po dvije momčadi s prostora bivše Općine Ivanec; u prvoj Ivančica i Mladost Margečan, u drugoj Rudar 47 i Lepoglava, a u trećoj Vindija i Klenovnik.

1. županijska nogometna liga – Mladost Margečan i Ivančica

U 1. kolu 1. županijske lige Mladost Margečan je domaćin momčadi Sloboda Škola Nogometa Varaždin, a Ivančica ugošćuje Dravu Sveti Đurđ u utakmicama koje se igraju u nedjelju, 26. kolovoza s početkom u 17:30 sati.

Mladost i Ivančica sastaju su 14. listopada u Margečanu u sklopu 8. ligaškog kola.

Foto: Dražen Geček (arhiva)

2. županijska nogometna liga – Rudar 47 i Lepoglava

U 1. kolu 2. Županijske lige Lepoglava je gost Dinama 01 u Vrbanovcu, a  Rudar 47 Beretinca u utakmicama koje se također igraju u nedjelju, 26. kolovoza, s početkom u 17:30 sati.

Lepoglava i Rudar 47 igraju u 5. kolu u Lepoglavi 23. rujna.

Foto: Arhiva eivanec

3. županijska nogometna liga – Vindija i Klenovnik

  1. kolovoza od 17:30 sati igraju se i utakmice 1. kola 3. Županijske nogometne lige u kojima je Vindija domaćin Vratnu, a Klenovnik gost Omladinca Jurketinec.

Prvu ‘jesensku’ utakmicu Vindija i Klenovnik igraju u Donjoj Voći, 9. rujna u 3. kolu, a drugu u Klenovniku u 12. kolu, 11. studenog.

Foto: Vindija – Klenovnik (NK Klenovnik)

Jesenski dio natjecanja u 1. i 2. Županijskoj ligi okončat će se 18. studenog, susretima 13. kola, a u trećoj 14. kolom, koje će se igrati 25. studenog.

Raspored 1. ŽNL Varaždin – seniori – jesen 18-19

Raspored 2. ŽNL Varaždin – seniori – jesen 18-19

Raspored 3. ŽNL Varaždin – seniori – jesen 18-19

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close