SportVijesti

Nogomet: Slaven Belupo nadjačao Ivančicu, juniori Rudara 47 bolji od Lepoglave (mlađi uzrasti)

Ivanec  – U 4. kolu prvenstva „A“ lige pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Koprivnici su svoje susrete odigrala dva uzrasta Slaven Belupa i Ivančice.

Kod igrača dobi do 10 godina rezultat je bio 6:0 za Slaven Belupo, u susretu 12. godišnjaka, Slaven Belupo je pobijedilo sa 14:0, dok su 14. godišnjaci Ivančice u ovom kolu bili slobodni.

U ligi 10. godišnjaka vode Varteks i Međimurje sa po 12 osvojenih bodova, Ivančica je na diobi od petog do osmog mjestu sa šest bodova, među 12. godišnjacima vode Slaven Belupo, Međimurje i Varaždin sa po 12 bodova, Ivančica je 10. sa tri, dok u konkurenciji igrača dobi do 14 godina vodi Varaždin sa 12 bodova, a Ivančica je na 10. mjestu sa 2 osvojena boda i utakmicom manje odigranom.

U idućem kolu, koje se igra u subotu, Ivančica je domaćin Križevcima, a prva od tri utakmice igra se na Gradskom stadionu u Ivancu s početkom u 10 sati.

„A“ liga pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever najviši je kvalitativni razred za igrače dobi od 10 do 14 godina s tog područja Hrvatske.

—————————————————————————————————————————–

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora, Ivančica je u 4. kolu pobijedila Obreš sa 11:0 i na 6. je mjestu sa šet bodova, šest manje od vodeće Bednje.

U 2. Županijskoj ligi juniora istočne skupine, Mladost Margečan je u Trnovcu izgubila od Trnja rezultatom 0:1, a u zapadnoj skupini 2. lige, Rudar 47 je na domaćem terenu rezultatom 3:1 pobijedio Lepoglavu.

U Istočnoj skupini nakon 4 kola vode Beretinec i Jalžabet sa po devet bodova, Mladost Margečan je pretposljednja bez bodova, ali i sa susretom manje odigranim, a u zapadnoj skupini vodi Rudar 47 s 12 bodova, Lepoglava je peta sa 7.

Foto: Ilustracija

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close