IzdvojenoSportVijesti

Nogomet: Stella Gotal i Sandra Kuča u timu reprezentacije Hrvatske dobi do 19 godina za prijateljske oglede sa Škotskom u Sesvetama

Zagreb –Trenerica i igračica Ženskog nogometnog kluba Lepoglava, Stella Gotal, te igračica Sandra Kuča, dobile su poziv u reprezentaciju Hrvatske dobi do 19 godinja, te su trenutno na okupljanju u Zagrebu.

Stella je u svojstvu pomoćne trenerice reprezentacije, a Sandra Kuča igračice. Poziv je dobila i Tea Hojsak, također igračica ŽNK Lepoglave, ali na okupljanje nije otišla iz razloga što se povrijedila na prijateljskoj utakmici protiv Agrama.

Okupljanje u Zagrebu traje od 13. do 17. rujna, a povod je odigravanja dviju prijateljskih susreta sa reprezentacijom Škotske, također dobi do 19 godina.

Prva utakmica igra se u petak, 15. rujna u 16sati na igralištu NK Sesvete u Sesvetama, a druga u nedjelju, na istom terenu, s početkom u 11 sati.

Ovi prijateljski susreti sa Škotskom su dio priprema za nadolazeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo, koje se igraju sredinom listopada u Asutriji, a suparnice našim curama bit će reprezentacije reprezentacijom Austrije, Makedonije i Belgije.

Povezani Članci

Close