SportVijesti

Nogomet: Započela sezona mlađih dobnih uzrasta – Ivančica u ligi HNS – a Središta sjever, Mladost, Lepoglava, Vindija i Rudar 47 u županijskim ligama

Ivanec  – U 1. kolu prvenstva „A“ lige pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever, u Ivancu su svoje susrete odigrala tri uzrasta Mladosti Ždralovi i Ivančice.

U dva su slavili domaćini, a u jednome gosti.

Kod igrača dobi do 10 godina rezultat je bio 4:2 za Ivančicu, u susretu 12. godišnjaka, Ivančica je pobijedila sa 2:1, a kod 14. godišnjaka rezultatom 3:1 slavili su gosti iz Ždralova.

U 2. kolu mladi Ivančani su u subotu od 10 sati u Murskom Središću gosti vršnjacima Rudara.

„A“ liga pionira Hrvatskog nogometnog saveza Središta sjever najviši je kvalitativni razred za igrače dobi od 10 do 14 godina s tog područja Hrvatske.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi juniora, Ivančica je na otvaranju sezone poražena na domaćem terenu od Bednje rezultatom 1:2.

U 2. Županijskoj ligi istočne skupine, Mladost je u Margečanu izgubila od Nedeljanca 1:3, a u zapadnoj skupini 2. Lige, Rudar 47 u u gostima bio bolji od Vindije 10:0, a Lepoglava na domaćem terenu sa 3:1 pobijedila Novu Ves.

U 1. Županijskoj ligi pionira, igrača dobi do 14 godina, Rudar 47 je u gostima pobijedio Čevo sa 9:0, Lepoglava je u Jalžabetu sa 6:2 bila bolja od istoimenog domaćina, dok je u 2. ligi pionira, Mladost u Margečanu  izgubila od Obreši 1:4.

Foto: Ilustracija

Povezani Članci

Close