IzdvojenoSportVijesti

NOGOMET Županijske nogometne lige drugi dio prvenstva započinju sredinom ožujka – Plenumi klubova krajem veljače

Zimski prijelazni rok za igrače profesionalce traje od 18. siječnja do 15.veljače, za amatere od 18. siječnja do 28. veljače, a za veterane od 18. siječnja do 31. ožujka

Varaždin – Županijski nogometni savez Varaždin objavio je plan početaka proljetnog dijela natjecateljske sezone za sve županijske nogometne lige.

Tako je početak natjecanja u trima županijskim nogometnim ligama, te u Ligi Nogometnog središta Ludbreg planiran za 16. i 17. ožujka, a završetak za 9. lipnja

Kadeti i juniori svoja prvenstva nastavljaju 16. ožujka, završavaju 25. svibnja, pioniri, mlađi pioniri, početnici i prednatjecatelji startaju 30. ožujka, a završavaju 8. lipnja, dok će veterani svojih 11 kola drugog dijela prvenstva igrati od 1. travnja do 10. lipnja.

Polufinale Županijskog nogometnog kupa, u kojem se sastaju Varaždin i Jalžabet, te Nedeljanec i Bednja igrat će se 16./17. travnja i 7./8. svibnja, a finalne utakmice 23. svibnja i 5. lipnja.

Zimski prijelazni rok za igrače profesionalce traje od 18. siječnja do 15.veljače, za amatere od 18. siječnja do 28. veljače, a za veterane od 18. siječnja do 31. ožujka.

Za svaki prijelaz igrača mlađih od 18 godina potrebna je pismena suglasnost tj. punomoć od strane roditelja ili staratelja.

A prije početaka proljetnog dijela natjecanja, održat će se i Plenumi klubova, i to prema sljedećem rasporedu:

  • seniori: 25. veljače
  • veterani i nogometni centri: 28. veljače

Povezani Članci

Close