SportVijesti

NOGOMETNI KLUB IVANČICA Mlađi dobni uzrasti: Pobjeda, poraz i remi Ivančice u susretima s Mladost Ždralovi – kadeti izgubili od Podravine

Juniori su bili slobodni

U tri utakmice 7. kola 1. Nogometne lige Hrvatskog nogometnog saveza Središta Sjever za mlađe uzraste Ivančice i Mladost Ždralovi, igranima u Klenovniku i Ivancu, svaka je momčad po jednom pobiejdila, a jedan je susret okončan neodlučenim ishodom.

U utakmici Početnika (U-11) bilo je 2:1 za Ivančicu, u susretu igrača dobi do 13 godina igrači Mladosti Ždralovi pobijedili su s 2:1,  dok je ogled 15-godišnjaka okončan rezultatom 0:0.

U ligi Početnika, Međimurje je prvo s 18 bodova, Ivančica šesta s 13, a u ligi Mlađih pionira vodeće Međimurje ima 21 bod, Slaven Belupo je drugi s 18, a Ivančica šesta s 9 osvojenih bodova.

U konkurenciji 15-godišnjaka prvi je Bjelovar s 17 bodova, drugi Varaždin s 16, a Ivančica je na 10. mjestu s 5 bodova, uz jednu utakmicu manje odigranu. U idućem kolu pionirski uzrasti Ivančice gosti su vršnjaka Varteksa.

———————————————————————————-

U prvoj nogometnoj ligi kadeti-zapad Hrvatskog nogometnog saveza Središte Sjever, Ivančica je izgubila od Podravine s 1:3, dok je juniorska momčad ovo kolo bila slobodna.

Vodeći na tablici kadeta je Varaždin s 19 bodova, Ivančica je šesta s 4, među juniorima vodi Međimurje s 15 bodova, a Ivančica je na 4. mjestu s deset.

U idućem kolu kadeti Ivančice su u Mursko Središću gosti Rudara, a juniori Poleta iz Svetog Martina na Muri.

 

Tags

Povezani Članci

Close