IzdvojenoSportVijesti

NOGOMETNI KLUB IVANČICA Počela natjecanja za mlađe uzraste – na startu sezone 3 pobjede i dva remija

U klubu sa osam trenera redovno rade 132 mlada igrača

Ivanec – Utakmicama 1. kola u subotu je započelo prvenstvo u 1. Nogometnoj ligi Hrvatskog nogometnog saveza Središta Sjever za mlađe uzraste u kojem se natječu tri momčadi Ivančice.

Suparnik mladim Ivančanima bio je radnik iz Križevaca, a u tri utakmice Ivančica je pobijedila u jednoj, dok je u njih dvije bilo neodlučeno.

NK Ivančica mlađi pioniri

U utakmici koja je odigrana u Klenovniku, Početnici (U-11) Ivančice i Radnika Križevci odigrali su 3:3. Dva gola za Ivančicu postigao je Noa Kučej, a jednog Leon Glasnović.

NK Ivančica

Mlađi pioniri Ivančice, igrači dobi do 13 godina, u Ivancu su pobijedili vršnjake Radnika s 2:1, s dva gola Tea Martinčevića, dok su Pioniri, petnaestogodišnjaci spomenutih klubova, odigrali neodlučeno, 1:1, uz gol Gabriel Pavline za Ivančicu.

Foto: Maja Šešet
Foto: Maja Šešet

U nedjelju su Kadeti Ivančice s 2:1 pobijedili Rudar iz Murskog Središča, golovima Josipa Đure i Filipa Kolarića, dok su juniori pobijedili Polet Sveti Martin na Muri s 4:2, a po dva gola za Ivančicu postigli su Patrik Varga i Marget Piskač.

U 2. kolu, sljedeće subote, 7. rujna, selekcije U-11, U-13 i U-15 gostuju kod vršnjaka Bjelovara, dok su dan kasnije, u nedjelju, kadeti i juniori su u Štefancu gosti Međimurja Čakovec.

U ivanečkoj školi nogometa, koja je započela s radom 2006. godine, trenutno ima čak 132 mlada igrača, a sa selekcijama prednatjecatelja (U-9), početnika (U-11), mlađih pionira (U-13), pionira (U-15, kadeta (U-17) i juniora (U-19), radi osam, mahom iskusnih trenera, u najvećem dijelu bivši i sadašnji istaknuti prvotimci i predstavnici struke NK Ivančice (Friščić, Šagij, Kokotec, Cikač, Rešetar, Mendaš, Božak i Andreić).

Tags

Povezani Članci

Close