GlazbaZabava

Nova pjesma Marka Vukesa – Budi tu

Mladi pjevač Marko Vukes, prepoznatljivog snažnog vokala, odlučio je obradovati svoju publiku novom pjesmom koja nosi ime “Budi tu”. 

 

Pjesma je dobila i prigodan spot koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Naime, zanosna hrvatska glumica Kristina Krepela svojom prirodnom ljepotom ostavit će mnoge bez daha. Mladi pjevač u spotu takodjer igra njezinog partnera, i svojom spontanom igrom ozivjeli su sve riječi pjesme. 

Na pitanje kako mu je bilo glumiti kraj glumice Kristine Krepele, Marko je kratko odgovorio – Ja nisam glumac, ali  ljepota je raditi sa nekim ko istinito osjeća. Moj zadatak tog snimajućeg dana je bio samo da ju pratim. A ja sam joj zahvalan na svoj dubini i ljepoti koju je unjela u cijelu priču pjesme “Budi tu”. 

Spot je sniman na podrucju Sv. Ivan Zelina, Marije Bistrice i grada Djurdjevca. U videu su istaknute sve prirodne ljepote ovih krajeva, a posebno se ističu Djurdjevački Pijesci. 

Ova godina je počela u duhu priprema za novi album mladog izvodjača u diskografskoj kući Croatia Records. Kako je već prošlo punih 10 godina od izdavanja prvog albuma  “Ja idem dalje” Marko Vukes je izjavio kako osjeća da će upravo priča u vezi ovog albuma zaokružiti njegovo emotivno sazrijevanje i shvaćanje ljubavi o kojoj najviše i pjeva. 

Jedna od pjesama na albumu koji publika očekuje početkom slijedeće godine biti će i pjesma Budi tu,  kraj pjesama Djevojka iz drugog plemena, Žedan tvoje ljubavi I mnogih drugih koje su osvojile srca publike I nacionalne top ljestvice. 

Lijepa priča u vezi pjesme Budi tu je ta da je tekst za pjesmu pisala Markova supruga glumica Nevena Vukes koja je ujedno I redateljica video spota. Još jednom su dokazali da su dobar ljubavni dvojac koji su privatno I poslovno združili na korist njih I drage publike koja ih prati. 

Glazbu potpisuje Marko Vukes, Tomislav Jantolek I Toni Ćosić, a aranžman Toni Ćosić. 

Povezani Članci

Close