InfoIzdvojenoUdruge

NUM LEPOGLAVA Završen projekt Pro(aktivan) – pogledajte novo ‘ruho’ Sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi

Riješen je problem trave koja 'probija' kroz šljunak, preostali je šljunak do kraja raspoređen po stazi, završena je obrada i bojenje dasaka pa su ostavljene na klupice te klackalice i ljujačke koje su sada spremne za korištenje, a obojeni su i stolovi za stolni tenis

Lepoglava – Prošlog je tjedna službeno završena provedba građanske akcije pod nazivom „Pro(aktivan)“ koju je Nezavisna udruga mladih provodila od 1. 9. 2018., a koja je prijavljena na natječaj „Naš doprinos zajednici“ te je sufinancirana sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Iako radovi ovdje ne staju, proteklog su tjedna završeene aktivnosti planirane po projektu.

Unatoč tome što su se temperature proteklih dana spuštale i do 5, 6 ispod nule, ni to nije ekipu iz NUM-a nije omelo da odradi dobar posao.

Riješen je tako problem trave koja ‘probija’ kroz šljunak, preostali je šljunak do kraja raspoređen po stazi, završena je obrada i bojenje dasaka pa su one postavljene na klupice te klackalice i ljujačke koje su sada spremne za korištenje, a obojeni su i stolovi za stolni tenis.

Veliku pomoć u uređenju centra pružila je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, pomogao je i Grad Lepoglava, a velike zasluge za odrađeni posao idu i vrijednim volonterima.

Foto: NUM Lepoglava
Foto: NUM Lepoglava

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close