InfoIzdvojenoUdruge

NUM (PRO)aktivni mladi – uređuje se dio sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi

Akciju provode volonteri i članovi Nezavisne udruge mladih, a do sad su im se u radovima pridružili i članovi PAS kluba Lepoglava. Volonteri su zamijenili daske na nekoliko klupica, skinuli završnu boju na igralima za djecu, stolovima za stolni tenis i na terenima za minigolf.

Lepoglava – Da su mladi u Lepoglavi (pro)aktivni, dokazuje provedba projekta Nezavisne udruge mladih pod nazivom (PRO)aktivan koji je pozitivno ocijenjen na natječaju ‘Naš doprinos zajednici’, koji je raspisala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Projektom se želi urediti manji dio sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi koji sadrži terene za minigolf, park, ljuljačke, klackalice, tobogane i stolove za stolni tenis.

Da bi se omogućilo nesmetano korištenje terena do nekih većih zahvata, na ovaj način NUM želi terene učiniti privlačnima kako bi se građanima ponudilo više aktivnosti kojima se mogu baviti.

Akciju provode volonteri i članovi Nezavisne udruge mladih, a do sad su im se u radovima pridružili i članovi PAS kluba Lepoglava.

Volonteri su do sad zamijenili daske na nekoliko klupica, skinuli završnu boju na igralima za djecu, stolovima za stolni tenis i na terenima za minigolf.

Do kraja projekta, čiji je završetak planiran za kraj studenoga, zamijenit će se daske na preostalim klupicama, obojat će se igrala, stolovi za stolni tenis, tereni za minigolf, zamijenit će se daske na klackalicama i ljuljačkama te će se pošljunčati staze u parku za što je šljunak osigurao Grad Lepoglava.

Također, planirana je i nabava opreme za stolni tenis i minigolf.

Ova je akcija dokaz da su mladi ustrajni u svojim namjerama te da su voljni doprinositi svojoj lokalnoj zajednici.

Foto: NUM Lepoglava

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close