SportVijesti

ODBOJKA „Četiri prijateljska grada“: Dva prva mjesta Ivancu, jedno Dinamu Zagreb

Tri najbolje ekipe u dobnim uzrastima primile su pehare organizatora, a proglašene su i najbolje igračice

U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec u nedjelju je u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec održan odbojkaški turnir pod nazivom „Četiri prijateljska grada“.

Sudjelovale su ekipe iz Zagreba, Daruvara, Hoče (Slovenija) i Ivanca, igralo se u tri kategorije: mini odbojka, mala odbojka i mlađe kadetkinje, a nastupili su prijateljski klubovi Dinamo, Medveščak i Olimpik iz Zagreba, te Daruvar, Formis i Ivanec.

Foto: Gordana Habek

Najuspješniji je bio ŽOK Ivanec koji je osvojio dva prva mjesta, u konkurenciji mini-odbojke i kod mlađih kadetkinja, te drugo mjesto u maloj odbojci.

Dinamo Zagreb bio najbolji u kategoriji male odbojke, Daruvar je osvojio drugo mjesto u mini odbojci i treće u maloj odbojci, dok je Medveščak bio treći kod mlađih kadetkinja.

Formis iz Slovenije osvojio je treće mjesto u miniodbojci.

Tri najbolje ekipe u dobnim uzrastima primile su pehare organizatora, a proglašene su i najbolje igračice turnira po kategorijama koje su primile plakete, a to su  – u mini odbojci Patricija Belač iz ŽOK-a Ivanec, u maloj odbojci Maša Mlinar iz Dinama Zagreb, te kod mlađih kadetkinja Tara Ribić iz ekipe ŽOK Ivanec.

Foto: Gordana Habek

Tags

Povezani Članci

Close