IzdvojenoSportVijesti

ODBOJKA NA PIJESKU 3. Memorijalni turnir u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca Željka Putara Grdaka i Romana Ribića – subota, 18. kolovoz

Prijava za turnir mlađih dobnih uzrasta je od 8:30 do 9:00 sati, a za turnir odraslih u vremenu od 13 do 14 sati

Ivanec – U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec na terenima kod Teniskog centra Ivanec u subotu, 18. kolovoza održat će se 6. otvoreni i 3. memorijalni turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca Željka Putara Grdaka i Romana Ribića.

Turnir se održava u dvije kategorije, za igračice rođene 2005. i mlađe, koji počinje u 9 sati i igra se sistemom dva na dva, te turnir za odrasle, koji počinje u 14 sati, a igra se sistemom ‘tri na tri’, s time da svaka ekipa mora nastupiti u kombiniranom sastavu, odnosno u sastavu mora imati dva muškarca i jednu ženu ili obrnuto.

Prijava za turnir mlađih dobnih uzrasta je od 8:30 do 9:00 sati, a za turnir odraslih u vremenu od 13 do 14 sati.

Za turnir mladih odbojkašica kotizacije nema, dok je za muški dio turnira kotizacija 75,00 kuna koja ulazi u nagradni fond za tri najbolje ekipe.

Također, tri najbolje ekipe primit će i nagrade organizatora.

Željko Putar Grdak poginuo je 16. srpnja 1991. godine u Viduševcu kod Gline kao pripadnik 2. Gardijske brigade Grom, dok je Romano Ribić smrtno stradao 14. kolovoza 1995. godine kod Bosanskog Grahova u sastavu 7. Gardijske brigade Puma.

Željko Putar Grdak (arhiva 2. GBR Grom)
Romano Ribić (arhiva obitelji Ribić)

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close