InfoSport

ODBOJKA NA PIJESKU 7. otvoreni i 4. memorijalni turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca Romana Ribića i Željka Putara Grdaka – subota, 17. kolovoza

Turnir se održava u dvije kategorije, za djevojčice 2006. i mlađe, te za starije uzraste, ekipe koju obvezno moraju činiti 2 seniorke i jedan senior ili tri 3 seniorke

Ivanec – U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec, u subotu 17. kolovoza s početkom u 9 sati na igralištu odbojke na pijesku kod Tenis centra Ivanec održat će se 7. Otvoreni i 4. memorijalni turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca Romana Ribića i Željka Putara Grdaka.

Turnir se održava u dvije kategorije, za djevojčice 2006. i mlađe, te za starije uzraste, ekipe koju obvezno moraju činiti 2 seniorke i jedan senior ili tri 3 seniorke.

Organizator je za najbolje ekipe pripremio nagrade.

Željko Putar Grdak poginuo je 16. srpnja 1991. godine u Viduševcu kod Gline kao pripadnik 2. Gardijske brigade Grom, dok je Romano Ribić smrtno stradao 14. kolovoza 1995. godine kod Bosanskog Grahova u sastavu 7. Gardijske brigade Puma.

Tags

Povezani Članci

Close