SportVijesti

ODBOJKA Seniorska ekipa Ivanca započela s pripremama za novu sezonu – na prvom treningu 44 igračice

U pripremnom periodu odbojkašice će odigrati šest do sedam pripremnih utakmica te će u mjesecu rujnu igrati na međunarodni turniru u Bjelovaru

Ivanec – Ženska  seniorska odbojkaška ekipa Ivanca jučer je započela s pripremama za novu prvenstvenu sezonu u 2.Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever.

Prozivci šefa stručnog stožera kluba Ivana Hrga  odazvale su se 24 igračice 1. ekipe i 20 igračica druge ekipe koja je prijavljena za natjecanje u Trećoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever.

Treninzi se održavaju dva puta dnevno, ujutro su kondicijski treninzi a već prvog dana priprema odrađen je test izdržljivosti, radi se po grupama, zatim  u poslijepodnevnim satima slijedi trening s loptom.

U pripremnom periodu odbojkašice će odigrati šest do sedam pripremnih utakmica te će u mjesecu rujnu igrati  na međunarodni turniru u Bjelovaru.

Prvenstvena sezona  počinje u mjesecu listopadu, a istaknut je cilj 1. ekipe, a to je osvajanje 1. mjesta u Drugoj hrvatskoj odbojkaškoj  ligi i plasman u 1. B hrvatskuodbojkašku ligu Sjever.

Tags

Povezani Članci

Close