SportVijesti

ODBOJKA Tri medalje za mlađe dobne uzraste ŽOK Ivanec na turniru u Valpovu

Nagrađene su medaljama i peharima

Valpovo – Tri ekipe Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec u subotu su sudjelovale na međunarodnom festivalu odbojke u Valpovu pod nazivom „Valpovo streetvolleybalL festival 2019.“, te osvojile dva druga i jedno treće mjesto

Igračice 2006. godište i mlađe nastupile su u maloj odbojci gdje su u konkurenciji 20 ekipa osvojile srebrnu medalju.

U grupi je ŽOK Ivanec izborio dvije pobjede, prošao u osminu finala, zatim u četvrt-finale, dok je u polufinalu pobijedio ekipu Ferivi Višnjevac s 2:1 u setovima, te u finalu izgubio od OK Kolonija s 1:2 u setovima.

U konkurenciji od 25 ekipa u mini-odbojci, igračice rođene 2008. i mlađe nastupile su dvije ekipe ŽOK Ivanec, gdje je ekipa ŽOK Ivanec 1 osvojila drugo mjesto, pehar i svaka igračica srebrnu medalju, a ŽOK Ivanec 2 za koju su nastupale skoro sve djevojke 2009. godišta, je osvojio iznenađujuće 3. mjesto, za što je ekipa primila pehar i svaka igračica brončanu medalju.

ŽOK Ivanec 1 je u grupi pobijedio u dvije utakmice, prošao osminu finala i četvrtfinale, a u polufinalu pobijedio ŽOK Ennu Vukovar s 2:0 u setovima, dok je u finalnoj utakmici poražen od HAOK Dubrave Zagreb s 0:2.

ŽOK Ivanec 2 je prošao  grupu s dvije pobjede i jedan poraz i kao drugoplasirani osminu finala prošao bez borbe, a u četvrtfinalu pobijedio OK Foresta Zagreb s 2:0, u polufinalu izgubio od HAOK Dubrava s 0:2, da bi u utakmici za 3. mjesto savladao  su ŽOK Enna Vukovar s 2:0.

U ukupnom poretku mini odbojke poredak je:

  1. mjesto HAOK Dubrava Zagreb,
  2. mjesto ŽOK Ivanec 1,
  3. mjesto ŽOK Ivanec 2,
  4. mjesto ŽOK Enna Vukovar.
Foto: ŽOK Ivanec

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close