SportVijesti

ODBOJKA Ženska ekipa učenica 5. i 6. razreda Osnovne škole Ivanec prvak regije – mlađe kadetkinje ŽOK Ivanec pretposljednje na Prvenstvu Hrvatske

Državna završnica igrat će se od 3. do 5. lipnja u Vinkovcima

Varaždin – Ekipa učenica 5. i 6. razreda Osnovne škola Ivan Kukuljević Sakcinski osvojila je 1. mjesto na poluzavršnom regionalnom natjecanju u odbojci koje se održalo u Areni Varaždin.

Tim rezultatom plasirala se na državnu završnicu koja će se igrati od 3. do 5. lipnja u Vinkovcima, gdje će se za naslov boriti s još tri ekipe.

Ekipa Ivanca je u skupini pobijedila OŠ Antuna Mihanovića Zagreb i OŠ Čazma, a u finalu je bila bolja od OŠ Kumrovec.

Treće mjesto osvojila je OŠ Čazma.
——————————————————————————————————————-
Na državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje igranom u Rovinju, ŽOK Ivanec je u konkurenciji 24 ekipe osvojio pretposljednje, 23. mjesto.

ŽOK Ivanec je u Skupini G izgubio obje utakmice, protiv OK Osijek Jug II i OK Vodnjan, te još tri poraza doživio u Skupini M za poredak od 17. do 24.mjesta; od OK Rječina, ŽOK Ferivi Višnjevac i ŽOK Sinj.

Jedinu pobjedu na turniru mlađe kadetkinje ŽOK ivanec ostavrie su u susretu za pretporljenje, 23. mjesto, u kojem su bile bolje od OK Velika Gorica.

Prvak je HAOK Mladost Zagreb.

Podsjećamo, mlađe kadetkinje ŽOK Ivanec prvakinje su Varaždinske županije za sezonu 2017/2018, a nedavno su na regionalnom natjecanju osvojile srebrnu medalju, iza ŽOK Kitro Varaždin, koji je na natjecanju u Poreču bio 13.

Foto: ŽOK Ivanec

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close