Gradovi i OpćineVijesti

Održana 20. sjednica Gradskog vijeća Lepoglave

Lepoglava – Desetak točaka dnevnog reda našlo se jučer pred vijećnicim Gradskog vijeća Lepoglave na sjednici koju je sazvao predsjednik vijeća Robert Maček. Nakon uobičajenog Aktulanog sata, lepoglavski gradski vijećnici raspravljali su o godišnjem planu i programu Dječjeg vrtića Lepoglava za tekuću pedagošku godinu, izvješću o prihodima i rashodima iste pedagoške ustanove, a bilo je riječi i o suglasnosti na izmjene Statuta Dječjeg vrtića. Gradonačelnik Škvarić čestitao je ravnateljici Nadi Kuća na dosadašnjem radu, te dodao..

TON gradonačelnik Marijan Škvarić

Potom je bilo riječi o godišnjim izvješćima za prošlu 2014. godinu komunalnih poduzeća Ivkom i Varkom, a gradonačelnik Škvarić je istaknuo…

TON gradonačelnik Marijan Škvarić

Jučerašnjoj sjednici prisustvovao je i direktor Ivkoma, Mladen Stanko, pa su vijećnici iskoristili priliku i za nekoliko sugestija i pitanja, a ono što najviše muči građane čini se svakako je prerano održavanje ukopa. Takvu sugestiju direktor Ivkoma je podržao te rekao kako će za iduću godinu imati na umu i probati riješiti ovaj problem.

Potom je na red stigao i Program rada Svjeta mladih Grada Lepoglave za 2016., koji je jednoglasno prihvaćen kao i Godišnji plan davanja koncesije na lepoglavskom području za iduću godinu.

Poznati su i ovogodišnji laureati javnih priznanja grada Lepogalve, pa će tako plakete Grada Lepoglave za doprinos ugledu i promociji Grada u zemlji i inozemstvu primiti Anita Jurgec, Odred izviđača Lepoglave, brigadni general Zdravko Jakop, i Zvonko Galić dok će plaketa za iznimna dostignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju biti dodijeljena obrtu Stil Transporti. Priznanja će ovogodišnjim laureatima biti uručena na svečanoj sjednici Grada Lepoglave povodom obilježavanja Dana Grada, 8. prosinca.

Povezani Članci

Close