Vijesti

Održano božićno druženje ivanečkih umirovljenika

Ivanec – Blizu 500 građana treće životne dobi u utorak se, 8. prosinca, okupilo u dvorani KTC-a na blagdanskom druženju koje za svoje najstarije stanovnike tradicionalno priređuje Grad Ivanec. Na druženje je bilo pozvano 860 građana starijih od 76 godina, a za svakog od njih Grad je osigurao i prigodan poklon. Na ulazu u dvoranu naše najstarije sugrađane dočekivali su gradski vijećnici, članovi Savjeta mladih i stažnjevečke Udruge za šport i rekreaciju te im uručili vrećice s prehrambenim artiklima, simboličan znak kojim Grad pokazuje da nije zaboravio na svoje najvremešnije građane.

Svima okupljenima na početku se prigodno obratio gradonačelnik Milorad Batinić i zahvalio im na doprinosu koji su za svog aktivnog radnog vijeka ugradili u razvitak Ivanca te im ujedno uputio čestitke za predstojeće blagdane. Skupu su nazočili i zamjenici gradonačelnika Čedomir Bračko i Branko Putarek te predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh.

Ugodno druženje uz toplu večeru, gemište i sokove umirovljenicima su uljepšali članovi Dramske sekcije Udruge žena Preslica iz Sračinca, koji su ih nasmijali komedijom Babica se zdigla. Zabava je nastavljena uz glazbeni sastav Stari zajci, a program je vodila Valentina Posavec Kovač, predsjednica KUD-a Salinovec.

Gradska uprava obavještava sve građane koji nisu preuzeli svoje poklone da ih vrećice čekaju u Gradskoj vijećnici Ivanec.
ivanec_druzenje_umirovljenika_12-2015_ivanechrIzvor: ivanec.hr – Službena stranica Grada Ivanca

Povezani Članci

Close