Gradovi i OpćineInfo

OPĆINA BEDNJA Načelnik Damir Poljak s udrugama potpisao ugovore o financiranju programa i projekata vrijedne 210.500 kuna

Bednja – Na skupu održanom u Općinskoj vijećnici u utorak, 17. travnja, načelnik Bednje Damir Poljak je s predsjednicima udruga civilnog društva potpisao ugovore o financiranju programa i projekata vrijedne ukupno 210.500 kuna.

Potpore su udrugama dodijeljene temeljem Javnog poziva za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koji je Općina Bednja raspisala u siječnju ove godine.

Na objavljeni poziv stiglo je 28 prijava, a Povjerenstvo za ocjenjivanje je, nakon pregleda i ocjene svih pristiglih prijava, zapisnik s prijedlogom o odobravanju novčanih potpora poslalo na donošenje načelniku.

Novčane potpore dodijeljene su svim vatrogasnim društvima, kulturnim, braniteljskim, sportskim, sportsko – rekreacijskim i ostalim civilnim udrugama koje djeluju na području naše općine.

Također, potpore su odobrene i pojedinim socijalno – humanitarnim udrugama koje nemaju sjedište u Bednji, ali svojom djelatnošću obuhvaćaju članove s područja naše općine, a svoje će programe provoditi u našemu kraju.

Čestitajući okupljenim predstavnicima civilnih udruga na uspješnom radu i angažmanu na interesnom okupljanju građana, načelnik D. Poljak izrazio je nadu da će im odobrene novčane potpore omogućiti da lakše i kvalitetnije realiziraju svoje projekte te da novim i kvalitetnim sadržajima obogate kulturni, sportski i društveni život u lokalnoj zajednici.

Odluka o odabiru programa/projekata dostupna je na: https://bit.ly/2qEOVZq

Bednja.hr

Povezani Članci

Close