InfoNašim krajem

OPĆINA BEDNJA POZIV OPG-ovima: U četvrtak, 8. 11., radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Uz vlasnike OPG-ova s područja Bednje, na radionicu su pozvani i svi ostali zainteresirani OPG-ovci sa šireg ivanečkog područja te iz susjednog Jesenja i drugih naselja krapinskog područja

Bednja – U suradnji Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) i Općine Bednja, u društveno vatrogasnom domu u Bednji u četvrtak će se, 8. studenog u 11 sati, za sve vlasnike obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava održati radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

Uz vlasnike OPG-ova s područja Bednje, na radionicu su pozvani i svi ostali zainteresirani OPG-ovci sa šireg ivanečkog područja te iz susjednog Jesenja i drugih naselja krapinskog područja.

Održat će je predstavnici Ministarstva poljoprivrede, HAMAG-BICRO-a i HBOR-a, a sudionici će na njoj dobiti sve informacije o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja koji im stoje na raspolaganju kao i o područjima ulaganja za potpore i modelima provedbe.

Zainteresirani će dobiti i pojedine praktične upute te konkretne odgovore na svoja pitanja.

Na radionicu se možete prijaviti putem google obrasca  ili prijavom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bednja, tel. 796 309 (042).

Broj mjesta je ograničen.

Svi detalji radionice dostupni su u privitku

Info: Bednja.hr

Povezani Članci

Close