Vijesti

OPĆINA BEDNJA Završena modernizacija cesta u Bednji: Asfaltirano 5,1 km cesta, radovi vrijedni 3 milijuna kuna

Riječ je o vrlo respektabilnom iznosu usmjerenom u investicijske radove na poboljšanje cestovne infrastrukture, kakvim se rijetko mogu pohvaliti i puno veće sredine

Na području općine Bednja kraju su privedeni radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta.

Modernizirano je dvadesetak cestovnih dionica i odvojaka u duljini većoj od 5,1 kilometara, a ukupna vrijednost izvedenih radova je 3.052.187,75 kuna s PDV-om.

Riječ je o vrlo respektabilnom iznosu usmjerenom u investicijske radove na poboljšanje cestovne infrastrukture, kakvim se rijetko mogu pohvaliti i puno veće sredine.

Ovakva aktivnost sigurno ne bi bila moguća bez Vlade RH koja nam je svojom odlukom dodijelila bespovratna sredstva u iznosu od 2.065.379,00 kuna. Sav taj novac usmjerili smo u program sanacije i modernizacije cestovnih pravaca. Najviše me veseli zadovoljstvo građana kojima smo time ovelike olakšali prometovanje i dostupnost do njihovih sela i zaselaka – poručio je načelnik općine Bednja Damir Poljak.

Načelnik ujedno upućuje javne zahvale svima koji su svojom potporom i lobiranjem omogućili pojačanu investicijsku aktivnost u cestogradnju.

Naravno, općina Bednja i ove će godine za svoje projekte sanacije i modernizacije cesta također tražiti pomoć državnih ministarstava te programe i dalje kandidirati na sve raspisane natječaje i mjere.

Sve radove obavila je tvrtka Colas Hrvatska d.d. Varaždin koja je u provedenom postupku javne nabave bila najpovoljniji ponuditelj.

Info/Foto: Općina Bednja

Foto: Bednja.hr

Tags

Povezani Članci

Close