Gradovi i OpćineIzdvojenoVijesti

OPĆINA KLENOVNIK Stigao traktor za potrebe čišćenja snijega i održavanje javnih površina – troškove sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja

Na ovom projektu nastavljena je suradnja Općine Klenovnik i TKIC -a Lepoglava, koji je pripremio natječajnu dokumentaciju i proveo postupak Javne nabave

U Općinu Klenovnik stigao je novi traktor vrijednosti 350,000.00 kuna nabavljen po projektu “Poboljšanje kvalitete komunalne uspluge”.

Na ovom projektu nastavljena je suradnja Općine Klenovnik i TKIC -a Lepoglava, koji je pripremio natječajnu dokumentaciju i proveo postupak Javne nabave.

Također, u realizaciji ovog programa pomoglo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja i potpredsjednik Vlade RH Predrag Štromar, koje je prihvatilo projekt i pomoglo u sufinanciranju.

Naime, uz Općinu Klenovnik, u troškovima ovog projekta sudjelovalo je i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Traktor je prvi isprobao općinski načelnik Mladen Blaško, a ubuduće će biti korišten za čišćenje snijega, kao i za uređenje javnih površina.

Foto: Općina Klenovnik

Povezani Članci

Close