IzdvojenoObrazovanjeVijesti

OSKAR ZNANJA Lauri Friščić iz ivanečke osnovne škole priznanje za izniman uspjeh i postignute rezultate – nagrađeni i učenici škole iz Vinice

Laurina mentorica Anđelka Barlek ovom prilikom je dobila trećeg Oskara znanja za postignute rezultate u radu s učenicima

Zagreb – Agencija za odgoj i obrazovanje i ove je godine tradicionalno državnim i međunarodnim prvacima dodijelila Oskar znanja najveće priznanje za izniman uspjeh  i postignute rezultate.

Među dobitnicima Oskara znanja je i Laura Friščić, učenica petog razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec

Laura je svestrana učenica koja je ove godine bila na više županijskih natjecanja iz matematike, informatike, geografije, prometa, odbojke, festivalima iz informatike i matematike, na matematičkom natjecanju Klokan te na državnom natjecanju iz matematike i prometa uz nabrojene aktivnosti još se i aktivno bavi šahom.

Uvijek u vrhu po rezultatima, na 27. državnom natjecanju ʼSigurno u prometuʼ postigla je pojedinačno 3. mjesto u kategoriji djevojčica, a ekipno 1. mjesto od ukupno dvadeset i jedne županije za što je dobila Oskar znanja.

Na državnom natjecanju predstavila je varaždinsku županiju s učenicima OŠ Vinica Gabrielom i Simonom Krobotom te Davidom Hošnjakom.

OŠ Ivanec

Laura je svojim znanjem i spretnošću pridonijela ovogodišnjem visokom ekipnom rezultatu.

Njezina mentorica Anđelka Barlek ovom prilikom je dobila trećeg Oskara znanja za postignute rezultate u radu s učenicima.

Oskarom znanja također su nagrađeni i mentori učenika OŠ Vinica Nenad Mesek i Branimir Štimec.

Dodjela Oskara znanja organizirana je u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatske zajednice županija u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Njime se već petnaestu godinu nagrađuju uspješni učenici i njihovi mentori.

Tags

Povezani Članci

Close