InfoIzdvojenoObrazovanje

OSNOVNA ŠKOLA IVANEC Školski vremeplov ivanečkih osnovaca pohvaljen i na Državnoj smotri projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja

Državno je povjerenstvo oduševila činjenica da je tijekom ovog projekta timskim radom učenika i učitelja škole nastao tekst i uglazbljena je školska himna kojom se može pohvaliti mali broj škola u Republici Hrvatskoj

Zagreb – U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu održana je Državna smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja koju organizira Agencija za odgoj i obrazovanje te Ministarstvo odgoja i obrazovanja.

Temeljem uspješne prezentacije ovogodišnjeg projekta „Mali građani“ na Međužupanijskoj smotri u Čakovcu ivanečkim je osnovcima uslijedio i poziv na 21. državnu smotru.

Temu „Školski vremeplov“ uspješno su prezentirali i obranili Dan Lepoglavec, Nika Krtanjek, Marija Dugi i Sara Kelemen, a mentorica učenicima bila je Suzana Jagić.

Državno je povjerenstvo oduševila činjenica da je tijekom ovog projekta timskim radom učenika i učitelja škole nastao tekst i uglazbljena je školska himna kojom se može pohvaliti mali broj škola u Republici Hrvatskoj.

Na Smotri je predstavljeno ukupno 79 projekata, a samo su 4 projekta bila iz Varaždinske županije, među njima je i ivanečki tim koji je pohvaljen za kvalitetnu izradu svih dijelova, odličnu prezentaciju učenika popraćenu portofoliom te dokumentacijskom mapom.

Zadovoljstvu „Malih građana“ u Zagrebu doprinijelo je i spuštanje toboganom Carstena Hȍllera te posjet „Floraartu“ na Bundeku.

OŠ Ivanec

Tags

Povezani Članci

Close