InfoIzdvojenoNašim krajemObrazovanje

OSNOVNA ŠKOLA KLENOVNIK Prigodnom svečanošću obilježen srebreni status Ekoškole – podignuta zelena zastava

Dodjela srebernog statusa Ekoškoli iz Klenovnika nagrada je za mukotrpan rad proveden kroz niz ekoloških akcija i aktivnosti učenika i djelatnika škole u suradnji s Općinom Klenovnik - Svečanost je završila dodjelom priznanja "najučenici", a to je 'osmašica' Ena Gladović

Klenovnik – U Osnovnoj školi grofa Janka Draškovića održana je svečana priredba povodom obilježavanja srebrenog statusa Ekoškole i podizanja zelene zastave.

Dodjela srebernog statusa Ekoškoli iz Klenovnika nagrada je za mukotrpan rad proveden kroz niz ekoloških akcija i aktivnosti učenika i djelatnika škole u suradnji s Općinom Klenovnik.

Tijekom trajanja svečane priredbe učenici su izveli raznovrstan i veseli program ispunjen recitacijama, predstavama i pjesmom.

Nakon priredbe uslijedilo je otvorenje vrtnog šaha kojeg je škola zajedno sa sponzorima izgradila za potrebe učenika i svih mještana Klenovnika.

Okupljenim gostima prigodnim riječima obratio se ravnatelj škole Mijo Barišić, općinski načelnik Mladen Blaško i pročelnik za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslav Huđek.

Svečanost je završila dodjelom priznanja “najučenici”, a to je osmašica Ena Gladović.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close