InfoIzdvojenoUdruge

PALAČINKIJADA Ivanečka studentica Eleonora De Lai pokrenula humanitarnu akciju – prihod s Palačinkijade u Zagrebu ide Udruzi Ivanečko sunce

29. svibnja u Dvorišnoj prostoriji Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta

Zagreb / Ivanec – Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) koja djeluje pri Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu svake godine organizira Humanitarnu palačinkijadu.

Riječ je o projektu u kome studenti i djelatnici fakulteta pripremaju razne slastice i pića koja potom prodaju, a prikupljen novac poklanjaju potrebitima.

Na prijedlog ivanečke studentice Eleonore De Lai sav prihod od prodaje slastica ove će godine biti darovan Udruzi Ivanečko sunce koja okuplja osobe s intelektualnim poteškoćama.

Studenti – organizatori prve godine fakulteta Eleonora De Lai, Maja Draganjac, Josipa Delija, Mihaela Gadžić i Ana Jančec, “Palačinkijadu” će održati 29. svibnja u Dvorišnoj prostoriji Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta.

U velikoj ponudi naći će se kokteli, smoothiji, frapei i palačinke, a među njima i popularne proteinske fitness palačinke, a posjetitelje očekuje i veliko ljetno iznenađenje.

Humanitarnoj akciji nazočit će i članovi udruge Ivanečko sunce.

 

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close