SportVijesti

PAN GIVOVA KUP VIDOVEC 2020 U subotu i nedjelju igraju se utakmice u 4 skupine – dvije veteranske te po jedna juniorska i seniorska

U svakoj će se skupini odigrati po šest utakmica, a dvije najbolje momčadi osigurat će nastavak natjecanja

Vidovec – U subotu i nedjelju se u školskoj dvorani u Vidovcu  igraju utakmice dviju skupina veterana, te po jedna juniora i seniora na 15. Dvoranskom prvenstvu u malom nogometu za registrirane nogometne klubove ŽNS Varaždin.

U subotu će tako od 15 do 18 sati razigravati juniori Skupine B, u kojoj se za prolaz dalje boriti Varteks 1, Nogometni Centar Vidovec, Nogometni centar Trnovec – Kučan i Sloboda Škola Nogometa 1.

U nedjelju od 13 sati započinju utakmice u skupini C veterana u kojoj igraju Nedeljanec, Podravac Svibovec, Polet i Caffe bar Bilikum, a po završetku utakmica te skupine, od 16 sati kreće Grupa A veterana u kojoj igraju Rudar 47, Sloboda Škola Nogometa, TD Diskont i Caffe bar Miro, te Auto salon Tomi i Caffe bar Best.

Od 19 do 22 sata igrat će se utakmice skupine D seniora u kojoj su Sloboda 1 Tužno, Sloboda Škola Nogometa, Nedeljanec 2 i Zelengaj.

U svakoj će se skupini odigrati po šest utakmica, a dvije najbolje momčadi osigurat će nastavak natjecanja.

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close