RekreacijaUdrugeVijesti

PIKADO I BELA 1. turnir ‘Ratnici Vukovara’ dobio svoje pobjednike – Ivica Rudnički u pikadu, Ivan Bahun i Ivan Gotal u belotu – prikupljena značajna sredstva za donaciju Socijalnoj samoposluzi Vukovar

Igralo se u spomen na poginule i u počast preživjelim braniteljima tog grada heroja tijekom obrane od srpskog agresora 1991. godine, te prikupljali drgovoljni prilozi za kupovinu prehrambenih i higijenskih proizvoda

Ivanec – U Ribičkom domu u Ivancu održano je natjecanje u elektroničkom pikadu i belotu pod nazivom 1. Turnir ‘Ratnici Vukovara’.

Igralo se u spomen na poginule i u počast preživjelim braniteljima tog grada heroja tijekom obrane od srpskog agresora 1991. godine.

40ak članova Udruge i dragovoljaca domovinskog rata Ogranak Ivanec, HVIDR-e Ivanec, Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec i drugih okupilo se u Ribičkom domu na sportskom natjecanju i ugodnom druženju.

U neizvjesnim ogledima, pobjednik u elektroničkom pikadu postao je Ivica Rudnički, drugo mjesto osvojio je Ivan Gotal, a treće Vlado Horvatić.

Foto: Marijan Friščić

Posebno zanimljivo bilo je u belotu, gdje je na kraju slavio par Ivan Bahun / Ivan Gotal, drugo mjesto osvojili su Ivica Rudnički i Zdravko Pečevski, a treće Branko Družinić i Rajko Ćus.

Foto: Marijan Friščić

Najboljima su prigodne spomen-diplome uručili Vjekoslav Špac, predsjednik HVIDR-e Ivanec, i Damir Kraš, član predsjedništva UDVDR Ogranak Ivanec, dviju ivanečkih braniteljskih udruga koje su organizirale i provele ovaj turnir.

Uplaćeno je 29 natjecateljskih kotizacija za nastup u obje sportske discipline, a koje će se, uz već prikupljena sredstva, iskoristiti za kupnju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge u Vukovaru, koje će biti uručene tijekom posjeta 1. prosinca.

Foto: Marijan Friščić

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close